2011. szeptember 22., csütörtök

Visszatérés Salamancába

Hétfő este éjfélre érkeztünk meg a salamancai házikónkba. Az út simán ment, jó volt minden, nem késett a gép... Még az autónk is ott várt minket a parkolóban.... Csak egy picike porszem került a gépezetbe:nem indult a kocsi. :) Lemerült az akkumlátor. Felhívtuk a biztosítót, ki is jöttek 20 percen belül, és beizzították a kis Turbit (így hívják az autónkat). Így hát elindultunk hazafelé. Emese nagyon finom vacsorával várt minket. :) Köszönjük! Lehet, nem mindenki tudja, Emese a barátnőm, szeptembertől lakik velünk, munkát keres, és talál is itt a városban. :) Másnap vissza is tértünk a "való életbe" vagyis még aznap este elkezdtünk dolgozni. Vacsi után átmentünk az étterembe beizzítottuk a hűtőket, takarítgattunk egy keveset. A vendégeink nagyon kedvesen fogadtak minket, hiányoztunk nekik. :) Mindenki megjegyzi, hogy milyen szép kisimult arccal jöttünk vissza. :) Sajna azért érezhető, hogy elkezdődött az iskola, a nyári felhőtlen iszogatásnak hűlt helyét találtuk. Kezdődik a téli időszak. Ennek azért előnye is van, már éjfél körül be tudunk zárni, így nem vagyunk olyan fáradtak. Nem is tudunk ilyen korán elaludni, látjátok, most is blogot írok. :) Most rendezvényekkel fogjuk feldobni a hangulatot. Az egyik ilyen nagyobb esemény a II. Magyar Napok lesznek. Nándi már elkezdte a szórólapot gyartani, amivel az éttermet fogjuk majd népszerűsíteni a szomszéd falvakban. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat otthon, köszönünk mindent! Most egy kicsit dolgozunk még, aztán reméljük hamarosan megint mehetünk. :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt hogy itthon voltatok.Kevés volt az idő,de legalább egy picit pihentetek és feltöltődtetek.:)Várunk Titeket haza!!!:) puszi

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz!
    Várunk haza Benneteket, Nándi, hiányzol, kár, hogy nem tudtunk talizni :( de addig is sok sikert Nektek, millió puszi

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen! Nagyon jól éreztük magunkat, most egy időre feltöltődtünk. :) köszönünk mindent, mióta visszajöttünk teljesen másképp látjuk a világot! Köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  4. Na??? Hogy sikerült??? Tuti jól, de azért majd meséljetek!

    VálaszTörlés