2011. január 5., szerda

Jó hír!!!

Hétfőn megyünk haza!!!!!!!!!!!!! Egy hétre, vasárnap jövünk vissza! :) Kicsit hirtelen jött, de most zár be az étterem 10 napra, ahol dolgozom. Gyors döntés volt, most még nem tudom részletesen megírni, de hamarosan újra jelentkezünk, és részletesen beszámolunk. Vagy otthon elmeséljük élőben. Úgy még érdekesebb! ;)

8 megjegyzés:

  1. Összehozzuk, még jelentkezünk ezúgyben... :) Minden hirtelen alakult, de úgy döntöttünk, inkább hazamegyünk most egy hétre, mert úgy néz ki később mégnehezebb lesz, úgyhogy most ezt az egy hetet kell kihasználnunk. :)

    VálaszTörlés
  2. Helló!
    Hát ez nagyon jó, de nekünk dúl a vizsgaidőszak én szombaton ugyan otthon leszek, de ennyi! Azért igencsak jó lenne talizni!!!
    Jól teszitek, hogy hazajöttök!
    Jó hazautat, és akkor majd beszéljünk!
    Sok puszi

    VálaszTörlés
  3. Hát Nikus, lehet egyszerűbb lenne itt Salamancában találkát összehozni... :) Vasárnap indulunk vissza... de meglátjuk! ;) Sok-sok kalappal a vizsgákhoz ;) Puszi

    VálaszTörlés
  4. Szia! Még mindig nem merek repülni ... :) :P meg azt hiszem nekem olyat amúgy sem szabad... vonatot megnéztem... te jóóóó éééég, hát nagyon messze vagytok :)
    Amúgy kocsit szerzek és megyünk országon belül bárhova, csakhogy 1-2 órát láthassunk, nem tudom, tudod-e, de pl. Tamiék is most kicsit itthonra vannak kötve... :P szép magyar kifejezéssel hehehehe
    Sok puszi

    VálaszTörlés
  5. Hát Nikus, vonattal elég messzi van..... :) Nagyon jó lenne összehozni a dolgot... :) de tényleg. Te mikor vizsgázol konkrétan? Leányzók, akik ezt olvassátok, mennyire értek rá? Tényleg, ahogy Nikus írta egy-két órára legalább összehozhatánk valamit, régen láttuk egymást... Csak mert olyan régen kértem éjjel kettőkor kakaót egy bárban, és ha nincs, persze jöhet a vodkanarancs is. :) ;)

    VálaszTörlés
  6. Ja, és hogy érted, hogy Tamiék itthonra vannak kötve??? Csak nincs valami baj?

    VálaszTörlés
  7. Baj?! NINCS, sőt, mindenki a legjobban van, még én is :D :) hehehehe
    Megbeszélem a csajokkal, mert én kedden vizsgázom, meg csüt. 3-ból, amúgy meg gyakszin vagyok... ez bonyi, majd szóban, ha össze tudjuk hozni!
    Puszilak jó hazautat!

    VálaszTörlés