2009. október 10., szombat

Képek - Videók

Sziasztok!

Talán már észre is vettetek, hogy megjelent egy "Képek - Videók" felirat a blogunk bal oldalán. ma olyan szep ido volt, hogy mielott lejottunk netezni meg csinaltunk egy videot az ablankunkbol, utana pedig levideoztuk a szobankat is. Mindkettot meg tudjatok nezni ezen a linken. hamarosan majd az egesz albirol csinalunk videokat, es azt is feltesszuk... ;-)
Azt meg el sem meseltuk, hogy a Salvadori lakotarsunk mikor eloszor bemutatkoztunk, hogy magyarok vagyunk, rogton mondta, hogy ... O, hat 1982-ben Magyarorszag megverte 10 - 0 ra Salvadort! Azt is elmeselte, hogy Akkor ez nagyon megdobbentette oket, mert akkor Argentina volt a vilagbajnok, es par nappal a magyar meccs elott Salvador megverte Argentinat. De a 10-0 as vereseg utan az egesz orszag ledobbent, hogy hat kik ezek a Magyarok?! :D Csak ugy dagadtunk a buszkesegtol Rekaval... ;-)
Tegnap vegre talaltunk olcso melegitonadragot, mert a 20 kg-os hatar miatt meg azt is otthon hagytam, igy nincs mibe futni mennem. De tegnap 10 euroert vettunk egyet... :) Olyan szepen sut a nap, ugyhogy megyek is...
Sziasztok!

5 megjegyzés:

  1. Jó volt látni a napsütést a videón, itt csak 11 fok volt ma is. Remélem mihamarabb értesítenek benneteket munkaügyben. És nagyon büszke vagyok Rátok, hogy máris bejárhatjátok a megyét a táncotokkal! Gratulálok!

    Nóri

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Szilvi! ;-) és neked is Nóri, hogy szorítassz nekünk!

    VálaszTörlés
  3. Köszi Nándi, majd igyekszem, hogy véletlenül se vegyek ott húst :P
    Tök jó, hogy terjesztitek a magyar kultúrát :)
    Sok sok puszi

    VálaszTörlés
  4. ... igyekszünk. És úgy néz ki nagyon tetszik nekik... ;-) Igaz, otthon lenéznének a színpadról ezzel a tánctudással, de itt a gyerekeknek elment. :)

    VálaszTörlés