2009. október 31., szombat

Képek

Töltöttem fel néhány képet a Picasara, és belinkeltem a blogra. Bal oldalon a Képek-videók menüpont alatt találjátok meg, dátum szerint fogjuk majd ide rendezni a képeket. A dátum azt jelöli, hogy mikor töltöttük fel a blogra. Már sokkal több képünk van. Majd jönnek azok is. Csak most ennyire volt időm. Ez a nagyon magas srác a képeken, a salvadori lakótársunk. Vele jobban kijövünk, mint a másikkal. Ő nagyon jó fej, még a Nándi vicceit is jól veszi. :)

4 megjegyzés:

  1. ejha, mintha valami mas pasi lenne most a parod?:)
    az osszes kepen egy spanyollal loga Reka!!!:DDD

    VálaszTörlés
  2. :) Persze mert Nándi fényképezett. :) Ő sose akar szerepelni a képeken... :D Így hát engem ölelgetett a srác. :)

    VálaszTörlés
  3. Ja, igen, Francisco... Párszor voltunk sétálni a városban, és mindig nekem jutott eszembe a fényképezés. :) De jó képek lettek nem? ;-)
    Ugye nem kis darab a srác... Szegény, a földre tette a matracot és úgy alszik, azt mondta jobb ha földre lóg a lába, mintha a levegőbe lógna. Szereztünk neki egy még kisebb matracot, de a kettőből majd csak összehoz valamit. :)

    VálaszTörlés
  4. "... még a Nándi vicceit is jól veszi." - Ezt kikérem magamnak! Úgy látom cenzúráznom kell Réka hozzászólásait. Egyáltalán nem fárasztók a vicceim. Aki szerint igen, az írjon!!!

    ... (De ha lehet, csak nekem privátban, ne járassuk le mégjobban szegény Nándit!) ;-) Köszönöm a megértést!

    VálaszTörlés