2009. október 10., szombat

Meg mindig nincs netunk...

Kepzeljetek el, miota itt vagyunk az internet utan rohangalunk... Na tegnap elott vegre sikerult elofizetnunk a netet, mire kozoltek velunk, hogy kb egy honap a bekotes... hat ez vicc... szerintem meg a Balkanon is hamarabb lenne netunk... na mindegy. Azt tudni kell, hogy a spanyol eleg logikatlan egy nepseg... Szoval meg egy ideig bongeszhetitek az ekezet nelkuli betuinket. :)
A heten regisztraltunk egy hotelszervezet honlapjara, oda futnak be az allasajanlatok, majd hivnak minket, ha megtetszunk valakinek. :) Leadtuk ket hotelben az oneletrajzunkat, hetfotol folytatjuk a hoteljarast. Penteken bent voltuk a nyelviskolaban, ahol tavaly tanitottam, az igazgatono felajanlotta, hogy ha lesz nemet csoportja, akkor majd felhiv, es visszamehetek tanitani. :) Igen rendes volt. Meg azt mondta, hogy majd segit a szakdogaban is. :)

Jovo heten kezdodnek a fellepesek. :) Majdnem az egesz megyet bejarjuk majd. Ket lany visz minket majd mindig kocsival. Mult heten volt a foproba, nagyon tetszettunk a foszervezo nonek. :) Kicsit megijedt, hogy mi lesz, ha leejtem az uveget a fejemrol, a gyerekek bele fognak lepni az uvegszilankokba. Mondtam neki, nyugodjon meg, nem fogom leejteni. :)

Na puszilok mindenkit, es aki Spanyolorszagfele venne az iranyt, varjuk szeretettel! :) Csak szoljatok, hogy itthon legyunk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése