2009. november 2., hétfő

Munka :)

Tegnap a templomban odajött hozzám egy nő, hogy egy idős nénire kellene vigyázni, és hogy rám gondolt, mert egy megbízható lányt keresnek. Ne ijedjetek meg, nem tolókocsis, nagyon aktív, és sokat beszél. Ott is kell aludnom nála, de csak egy hónap az egész, és egész jól megfizetnek. Úgyhogy úgy döntöttünk Nándival, hogy ezt az egy hónapot fél lábon is kibírjuk, és a vasárnapok szabadok. :) 23-án kezdek, december 23-ig tart, ezalatt fel is tudok készülni a záróvizsgámra. Ennek örömére tegnap este elmentünk a gyülekezetbe járó fiatalokkal Zamora mellé egy kicsi faluba, ami a borospincéiről híres. Most már nem termelnek itt bort, de a pincéket átalakították éttermekké. Nagyon hangulatos kis helyek, fehérre meszelt tapasztott fal, kacskaringós kis helyiségek a föld alatt, és ott sütik a kemencébe a kolbászt meg a húst. Mi sült kolbászt meg sült disznóbordát ettünk kézzel, mert persze nem adtak mindenkinek tányért, csak egy közös tálat hoztak ki, amin az étel volt. De nagyon hangulatos volt az egész, aztán egy kis vörösbor is lecsúszott a husi után.

2 megjegyzés:

  1. Hali!
    Gondoltam, hogy a néni nincs annyira rossz állapotban :P Pl. nincs nyílt lábszárcsont törése hehe - gonosz vagyok ugye? ;)
    Réka, én olvasom a blogot, de reagálni csak ritkán tudok, de most írok egy e-mailt, majd ha lesz időd, elolvasod, nem muszáj rá válaszolni, úgyis olvasom a blogot, aztán azért közben majd írok, de szerintem inkább csak így privátban...
    Sok sok puszi Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Nikus, megkaptam a levelet, örülök, hogy minden jól alakul, kitartás a gyakorlathoz. :) Majd válaszolok is neked kicsit hosszabban. :) Puszillak!

    VálaszTörlés